Fenerbahçe'de flaş ayrılık: Süper Lig ekibine imzayı atıyor

Fenerbahçe'de flaş ayrılık:  Süper Lig ekibine imzayı atıyor

Fenerbahçe’de karoda düşünülmeyen Miguel Crespo ile yollar ayrılıyor. Yıldız oyuncunun başka bir İstanbul ekibine transfer olması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon İspanyol ekibi Rayo Vallecano'ya kiraladığı Miguel Crespo, satın alma opsiyonu kullanılmadığı için takıma geri dönmüştü. Ancak, teknik direktör Jose Mourinho'nun planlarında yer almayan 27 yaşındaki orta saha oyuncusuna Süper Lig'den Başakşehir talip oldu.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgilere göre, Başakşehir, Crespo ile anlaşmaya varmış durumda ve futbolcuyu sağlık kontrollerine tabi tutup resmi sözleşme imzalamak için Fenerbahçe ile olan bağlarını koparmasını bekliyor. İstanbul ekibi, bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Haberde ayrıca Crespo'nun Başakşehir'e, "Fenerbahçe ile olan sorunumu çözüp bonservisimle birlikte geleceğim" şeklinde söz verdiği belirtiliyor. 27 yaşındaki futbolcunun menajeri de Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco ile yolları ayırmak için görüşmelere başlayacak. Eğer Crespo, bonservisini alabilirse bedelsiz olarak Başakşehir'e transfer olacak.

Fenerbahçe'nin 2021-22 sezonunda Portekiz temsilcisi Estoril'den 1.4 milyon euroya transfer ettiği Miguel Crespo'nun sözleşmesi bu sezon sona eriyor. Orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 4 milyon euro olarak biliniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.