Son Dakika! Dilan Polat tahliye oldu

Son Dakika! Dilan Polat tahliye oldu

Sağlık sorunları yaşadığı ve kendine zarar verdiği belirtilen Dilan Polat'ın tahliyesi için yapılan talepler mahkemeden onay almamıştı. Ancak, son gelişmelere göre Dilan Polat tahliye edildi.

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım 2023'te gerçekleştirilen büyük çaplı operasyonlarda, ünlü isim Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı. Operasyonun ardından Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun da bulunduğu 16 kişi 5 Kasım 2023'te tutuklandı. Ayrıca, hakimlik kararıyla 27 şirkete kayyum atanmıştı.

Tutuklama sürecinin ardından, Dilan Polat cezaevindeki yaşamı ile gündeme gelmişti. Sağlık sorunları yaşadığı ve kendine zarar verdiği belirtilen Polat'ın tahliyesi için yapılan talepler mahkemeden onay almamıştı. Ancak, son gelişmelere göre Dilan Polat tahliye edildi. Engin Polat'ın annesi Şükran Polat, tahliye haberini sevinçle paylaşarak, "Şükürler olsun" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-08-19-at-13-35-04.jpeg

DİLAN POLAT'IN TAHLİYE İŞLEMİ BAŞLADI

Dilan Polat tahliyesi sosyal medyada hızla en çok konuşulan konular arasına girdi. Dilan Polat'ın ilk duruşması 4 Eylül'de olacak. Dilan Polat'ın tahliye evrakı cezaevine gönderildi. Evrak işlemlerinin ardından fenomenin tahliye edilmesi bekleniyor.

DİLAN POLAT TUTUKSUZ YARGILANACAK

ekran-goruntusu-2024-08-19-155224.png

Emrullah Erdinç de sosyal medyadan "Dilan Polat tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildi. Son aylık tutukluluk değerlendirmesine itiraz eden avukat Sevinç Horoz’un dilekçesini değerlendiren üst mahkeme Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi" paylaşımında bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.