İlkay Gündoğan'a aslan pençesi

İlkay Gündoğan'a aslan pençesi

Galatasaray'da İlkay Gündoğan'ın transferinde yeni gelişme yaşanıyor.

Galatasaray'da İlkay Gündoğan'ın transferi gündemde ısınmaya devam ediyor. Barcelona forması giyen 33 yaşındaki Alman yıldızın İspanya'dan ayrılmak istediği ve Galatasaray'a transfer olmak istediği konuşuluyor.

RESMİ GÖRÜŞMENİN BAŞLAMASI BEKLENİYOR

Sarı-kırmızılılar, daha önce İlkay Gündoğan ile temas kurmuş ve şartlarını görüşmüştü. Spor muhabiri Kağan Dursun, İlkay Gündoğan'ın Galatasaray'a transferiyle ilgili flaş bilgiler aktardı. Dursun'a göre İlkay Gündoğan ve Galatasaray arasında prensip anlaşması aylardır devam ediyor ve Gündoğan, Barcelona ile Galatasaray arasındaki resmi görüşmelerin başlamasını bekliyor.

ilkayyyy.jpg

HATİPOĞLU YALANLAMIŞTI

29 Haziran'da Galatasaray'ın futboldan sorumlu yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, transferlerle ilgili yaptığı açıklamada "Listemizde bazı isimler var. Oyuncuların mali şartlarını değerlendiriyoruz. Transfer yapacağımız mevkiler belli. Sağ bek ve orta sahaya yoğunlaştık. Yazılan isimlerin bir kısmı listemizde fakat bazılarıyla ilgilenmiyoruz. Mesela İlkay Gündoğan. Kesin olarak transfer gündemimizde yer almıyor." ifadelerini kullanmıştı.

Taktik Mania'nın haberine göre; Galatasaray, son olarak Barcelona forması giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.