Kızılcık Şerbeti finalinin kamera arkası ortaya çıktı! Kamera kayıttayken meğer Taşçıoğlu o haldeymiş

Kızılcık Şerbeti finalinin kamera arkası ortaya çıktı! Kamera kayıttayken meğer Taşçıoğlu o haldeymiş

Reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti’nin olaylı sezon finalinin kamera arkası görüntüleri oyuncu Evrim Alasya tarafından paylaşıldı.

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Barış Kılıç gibi isimlerle güçlü bir kadroya sahip. Sezon finaliyle ekranlara veda eden dizi, hala konuşulmaya devam ediyor.

kizilcik.jpg

Final bölümüyle duygusal anlar yaşatan ve izleyicileri merak içinde bırakan dizi, önümüzdeki sezonun beklentilerini de yükseltti. Öte yandan Kıvılcım rolüyle sevilen oyuncu Evrim Alasya olaylı sezon finalinin kamera arkası görüntülerini paylaştı. Kameralar olaylı sahneyi kayıttayken Alasya da Sibel Taşçıoğlu’nun kenardaki hallerini kayda aldı. O anlar kırdı geçirdi.

08b795c65e738ead681b64a2b083c0f8-k.jpg

GERİLİMLİ SAHNENİN KAMERA ARKASI GÜLDÜRDÜ

Kızılcık Şerbeti dizisi, sezon finaliyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Özellikle Özge Özacar ve Barış Kılıç'ın canlandırdığı Görkem ve Ömer karakterlerinin ilişkisinin ortaya çıkması, büyük bir yankı uyandırdı. Dizi hakkında konuşulanlar bitmek bilmezken, dizinin sevilen karakteri Kıvılcım'ı canlandıran Evrim Alasya, olaylı finalin kamera arkası görüntülerini paylaştı.

kizilcik2.jpg

Kamera arkası görüntülerde, dikkat çeken isim ise 'Pembe' karakteriyle seyircilerin sevgilisi haline gelen Sibel Taşçıoğlu oldu. Paylaşılan videolarda, Taşçıoğlu'nun gülme krizine girdiği anlar ve set arkadaşlarıyla olan eğlenceli diyaloğu dikkat çekerken, seyirci bu anları görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Kahkaha atmamak için kendisini zor tutan Taşçıoğlu’nun o halleri ilgi topladı. İzleyenler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda sette nasıl eğlendiklerini hissettiklerini ifade etti.

sibel.webp

Bu tür paylaşımlar, dizinin sezon boyunca yaşanan yoğun duygusal anların ardından seyircilere neşeli anlar yaşatıyor ve dizinin perde arkasında yaşananlar, izleyicilerin diziye olan bağlılığını daha da artırıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.