Kondisyoner Pintus'tan Arda Güler raporu: Ancelotti'nin elini kolunu bağladı

Kondisyoner Pintus'tan Arda Güler raporu: Ancelotti'nin elini kolunu bağladı

Real Madrid’in yıldız oyuncusu Arda Güler hakkında Ancelotti'ye verilen rapor ortaya çıktı.

Yeni sezon hazırlıklarını ABD'de sürdüren Real Madrid, UEFA Avrupa Kupası şampiyonu Atalanta'yı yenerek yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti, ABD kampının ardından Süper Kupa maçı için ilk 11'ini belirlemek üzere yoğun şekilde çalışıyor. Bu süreçte Barcelona, Milan ve Chelsea ile yapılan hazırlık maçlarında Arda Güler iki maçta da ilk 11'de yer aldı.

İspanyol basını, Güler'in performansına dikkat çekerek "Arda Güler ve Endrick turun yıldızı oldu. İki genç oyuncu, sahadaki parlak performanslarıyla göz doldurdu. Arda, Ancelotti'yi zorlu bir karar aşamasına sokacak kadar etkiliydi. Özellikle fiziksel açıdan sergilediği seviye, herkesi şaşırttı." ifadelerini kullandı.

Avrupa basınından edinilen bilgiye göre Real Madrid'de fizyoterapistlerin teknik direktör Carlo Ancelotti'ye sunduğu Arda Güler raporu ortaya çıktı. Kondisyoner Antonio Pintus, Ancelotti ile yaptığı görüşmede "Bu yıl Arda'nın daha fazla forma giymesi için bir engel görmüyorum," dedi. İspanyol basını, Carlo Ancelotti'nin de bu değerlendirmeye katıldığını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.