Milli Takım'da gece yarısı operasyonu: 100 kiloyu otelin önüne yığdılar

Milli Takım'da gece yarısı operasyonu: 100 kiloyu otelin önüne yığdılar

Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2024) grup aşaması son maçındaki Çekya galibiyetinin ardından A Milli Futbol Takımımızın kamp yaptığı otele gece geç saatte 100 kiloluk özel bir sipariş verildiği ortaya çıktı.

A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası'nda (Euro 2024) gösterdiği başarılı performans adından söz ettirirken takımın kamp yaptığı Barsinghausen'de döner krizi yaşandığı ortaya çıktı.

Hannover yakınlarındaki "Fuchsbachtal" otelinde turnuva hazırlıkları kapsamında üç haftayı aşkın bir süredir konaklayan milliler, Euro 2024 F Grubu son maçında Çekya’nın 2-1 mağlup etmelerinin ardından son 16 turuna yükselmenin coşkusunu gece yarısında 300 porsiyon döner (100 kilo) siparişi vererek kutladı.

Sipariş, Hannover'in ünlü dönercilerinden biri olan Daldar Junaid’in ait restorana verildi. Restoran sahibi Daldar Junaid, siparişe ilişkin "Bir telefon aldım ve arayan kişi Türkiye takımının menajeri olduğunu, 300 porsiyon döner siparişi vermek istediklerini söyledi. Üstelik bunu 3 saat içinde hazır etmemizi istiyorlardı. Bu bana inanılmaz geldi!" dedi.

Dönerler, oteldeki 150 kişilik personel, güvenlik görevlileri, polis memurları ve milli futbolcular arasında paylaşıldı.

Junaid, "Oyuncular bundan çok keyif aldı. Hatta biri üç porsiyon yedi! Ancak kim olduğunu söylemeyeceğim, bu meslek sırrı!" diye ekledi.

Milli takım yetkilileri, Avusturya maçının ardından da aynı yerden döner siparişi vermeyi planlıyordu. Ancak Leipzig'in uzak olması nedeniyle bu plan gerçekleşemedi.

3asdsda-003.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.