Özgür Demirtaş’tan yatırımcılara kritik uyarı! Borsada hesabı olanlar dikkat

Özgür Demirtaş’tan yatırımcılara kritik uyarı! Borsada hesabı olanlar dikkat

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabı üzerinden borsa yatırımcılarına kritik uyarıda bulundu.

Türkiye'de sermaye piyasalarına olan ilgi her geçen gün artıyor. Borsada yatırımcı sayısı son bir yılda yüzde 93,75 artarak 8,2 milyon kişiye ulaştı.

Özellikle halka arzlar kısa sürede vatandaşa çok kazandırırken uzun vadeli yatırımlarda birçok yatırımcıyı bu süre zarfında çok kazandırdı.

Borsa yatırımı yapan vatandaşlar gelişmeleri yakından takip ederken vatandaşlar ekonomistlerin yorumlarını da dikkate almaya devam ediyor. Yatırımcıların yakından takip ettiği isimler arasında olan Prof. Dr. Özgür Demirtaş ise önemli uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

ozgur-demirtas-casm-cover-iqb9-cover.jpg

Özgür Demirtaş X hesabında borsa ile ilgili önemli uyarılarda bulundu. Demirtaş yaptığı açıklamada boğazına kadar Türk Borsasında olan yatırımcıların rahatsız olduğunu söyledi. Demirtaş, bu yatırımcıların bir an önce iyi olmalarını diledi.

Ekonomist Özgür Demirtaş paylaşımının devamında ise şunları söyledi: “Benim aylar aylar önceki 5. Haftalık analizimi ve ondan sonraki ara analizlerimi okuyan Abonelerimin kafalarının rahat olmasına ise çok sevinçliyim.”

Öte yandan Özgür Demirtaş ekonomi yönetimine de eleştiride bulundu. Demirtaş, Ekonomi Bakanlığının Türk Borsasını rahatsız edici söylemlerden kaçınması gerektiğini söyledi.

asdasdasdasdd.jpg

asdasdasddsa.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum