Rahmi Koç zevkten dört köşe oldu

Rahmi Koç zevkten dört köşe oldu

EURO 2024’te mücadele veren Milli Takımımızın başarılı file bekçisi Mert Günok’tan, Rahmi Koç’a büyük jest.

Resmi Instagram hesabından bir paylaşım yapan deneyimli file bekçimiz Mert Günok, Rahmi Koç’un kendisi için yazdığı tebrik mektubuna karşılık verdi.

Günok sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, “Değerli büyüğümüz Sayın Rahmi Koç beyefendinin ince düşüncesi için çok teşekkür ederim. Güzel sözleri ve dilekleri beni çok onore etti. Takım arkadaşlarımla birlikte ülkemizi temsil ettiğimiz her maçta elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Saygılarımı sunarım.” İfadelerine yer verdi.

051720128442.webp

Mert Günok’a bizzat kendisini yazdığı mektubuna aynı şıklıkta cevap geldiğini gören Rahmi Koç, bu durumdan oldukça memnun kaldı.

NE OLMUŞTU?

Son 16 turunda oynanan Avusturya maçının son dakikasında yaptığı kurtarış ile herkesi hayran bırakan Mert Günok, Rahmi Koç’u da etkilemeyi başarmıştı.

Beşiktaş resmi hesabından paylaşılmak üzere bir mektup yazan Rahmi Koç mektubunda Mert Günok için, “Mert Evladım, yaptığın plonjon ile gelen gole mani olup Türkiye'nin kaderini değiştirdin. Seni candan tebrik ediyorum. Aman sağlığına dikkat et. Başarılarının devamını diler, gözlerinden öperim.” demişti.

051720128460.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.