Sokak köpekleri 8 yaşındaki çocuğu paramparça etti

Sokak köpekleri 8 yaşındaki çocuğu paramparça etti

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde başıboş köpekler, 8 yaşındaki Miraç Aksoy’a saldırdı. Çocuk, baldırından yaralanarak hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, Karlıova ilçesi Turgut Özel Mahallesi’nde, dün akşam saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Miraç, evine yakın bir noktada arkadaşlarıyla oynarken bir grup başıboş köpek ile karşılaştı. Köpeklerden biri Miraç’a saldırarak baldırından yaraladı. Çevredeki vatandaşlar ve ailesinin müdahalesiyle çocuk Karlıova Devlet Hastanesi’ne götürüldü ve tedavi edildi.

Miraç, yaşadığı olayı, “Oyun oynuyorduk, inşaatın oraya gittik. Köpek oradaydı ve bana baktı, ısırdı. Ablam bağırdı, ablamın üstüne düştüm. Sonra bir abi geldi, annem geldi ve beni hastaneye götürdüler. İlaç verdiler, iğne vurdular.” Şeklinde ifade etti.

Miraç’ın amcası Yakup Aksoy, bu duruma bir çözüm bulunmasını talep etti. Aksoy, “Dün akşam burada yoktum, yeğenime başıboş köpekler saldırmış. Bir an önce bu duruma bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Çocuklar korkusundan evden dışarı çıkamıyorlar. Uzaklarda yakalasaydı, başına neler gelebilirdi?” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.