Süper Lig’in ilk kadın başkanı geri dönüyor

Süper Lig’in ilk kadın başkanı geri dönüyor

Süper Lig’in ilk kadın başkanı olarak tarihe geçen Kayserispor eski başkanı Berna Gözbaşı, geri dönüş sinyali verdi.

Kayserispor Başknaı Ali Çamlı, peş peşe gelen kötü sonuçlarından ardından gazetecilere yaptığı açıklamada genel kurul kararı alacaklarını açıklamıştı. Sarı kırmızılı kulüpten daha sonra genel kurul kararına ilişkin yapılan açıklamada Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'un 8 Eylül'de yapılacağı ve çoğunluk sağlanamaması durumunda ikinci toplantı çoğunluk aranmadan 15 Eylül'de yapılacağı duyurmuştu.

BERNA GÖZBAŞI’DAN GERİ DÖNÜŞ SİNYALİ

Kayserispor'un eski başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sessizliğini bozdu.

23.jpg

Kulüp tesislerinde yapılacak olan basın toplantısı öncesinde dikkat çeken bu açıklamada, Gözbaşı, yeniden başkanlığa aday olabileceğini belirtti.

Gözbaşı’nın açıklamları camiada büyük heyecan yaratırken paylaşımında “Kayserisporumuz büyük bir camiadır. Sorunlar olur, ama bu camia üstesinden bir şekilde gelmesini bilir. Bu işler "mahvolduk" edebiyatıyla, şovla, tehditle özellikle her ortamda tarafima edilen küfürlerle, yetmedi mobbingle ve halkı kışkırtmakla olmaz. "Çalışmak ve emek vermek gerekir. Zamanında nasıl ki biz bu takımı küllerinden yeniden ateşledik ve başarılarıyla Türkiye'nin en fazla konuşulan takımı yaptık, gerekirse yeniden gelir ve hak ettiği yere yeniden getiririz. Büyük Kayserispor taraftarının gönlü rahat olsun.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.