Anderson Talisca Süper Lig'e dönüyor: İşte geleceği takım!

Anderson Talisca Süper Lig'e dönüyor: İşte geleceği takım!

Beşiktaş’ın eski yıldız oyuncusu Anderson Talisca, Süper Lig'e geri dönüyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre temsilcisi Young Boys'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de iz bırakan ve şu anda Suudi Arabistan Pro Ligi ekibi Al-Nassr'da oynayan Anderson Talisca'nın, yeniden Süper Lig'e dönebileceği iddiaları gündeme geldi.

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmesi durumunda Al-Nassr'dan ayrılmaya hazırlanan Talisca'yı kadrosuna katmayı planlıyor. Harcama limiti nedeniyle şu an için transferde sınırlı bir hareket alanı bulunan Galatasaray, eğer play-off turunda Young Boys'u eleyip Şampiyonlar Ligi gruplarına kalırsa, yaklaşık 30 milyon Euro'luk bir katılım bedeli elde edecek. Bu sayede, harcama limiti sorunu ortadan kalkacak ve Talisca transferi için gerekli bütçe sağlanabilecek.

Eğer bu plan hayata geçirilirse, Galatasaray hem kadrosunu güçlendirecek hem de taraftarlarını heyecanlandıracak. Suudi Arabistan kulübünün yüksek maliyeti nedeniyle Talisca'nın ayrılmasına sıcak baktığı ve 30 yaşındaki yıldız oyuncunun yeniden Türkiye'de forma giymek istediği biliniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.