Survivor Meksika Bartın'da olacak

Survivor Meksika Bartın'da olacak

"La Isla Desafio", Acun Medya tarafından Bartın'ın Amasra ilçesinde çekilecek.

Meksika'nın en çok izlenen reality şovlarından biri olan "La Isla Desafio", Acun Medya tarafından Bartın'ın Amasra ilçesinde çekilecek.

Yarışmanın çekimleri için Gömü köyündeki Siyah İnci plajında parkur ve platform kurulum çalışmaları başladı. Yarışma parkuru ve platformların kurulumu 2 gün içinde tamamlanacak ve perşembe günü çekimlere başlanacak.

Meksika'da bir televizyon kanalında yayınlanacak olan "La Isla Desafio", Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) koordinasyonunda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilecek. Yarışmanın Bartın ayağının çekimleri bir gün sürecek ve bu çekimler sırasında Bartın'ın eşsiz doğa ve manzaraları da tanıtılacak.

Yarışmanın sunucu, yönetmen, teknik ekibi, Meksika'nın farklı bölgelerinden katılan yarışmacılar ve Acun Medya'nın teknik personelinin de bulunduğu yaklaşık 200 kişilik ekip perşembe günü Bartın'da olacak.

Yarışma parkurunun kurulduğu Siyah İnci plajı işletmecisi Bensu Altınyay Ercan, yarışmanın yapılacağı alanın pek keşfedilmemiş bir alan olduğunu ve bölgenin muhteşem denizi ve doğasının yarışma programıyla tüm dünyaya tanıtılacağına inandığını ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.