Tüm yolculara artık ücretsiz olacak: Uçakla seyahatlerde yıllardır para ödeniyordu

Tüm yolculara artık ücretsiz olacak: Uçakla seyahatlerde yıllardır para ödeniyordu

Türk Hava Yolları (THY) tüm yolculara güzel haberi vererek artık o hizmetin ücretsiz olacağını açıkladı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, katıldığı özel bir televizyon programında şirketin gelecek planlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bolat, Avrupa'nın en yoğun havalimanları arasında yer alan İstanbul Havalimanı'na daha fazla turist getirmek istediklerini belirterek “İstanbul Havalimanı'na gelen her yolcuyu, gideceği yere ortalama 2 buçuk saatten daha az bir sürede ulaştırabiliyoruz ama insanlara bakın. Dünyada bulamadığınız şeyleri; kültür, tarih ve gastronomiyi İstanbul'da bulabileceklerini söylüyoruz" ifadelerini kullandı.

TÜM UÇAKLARDA BEDAVA OLACAK

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, iki yıl içerisinde tüm yolcuların bedava ve hızlı internete erişebileceğini belirterek “Geçen yıl daha iyiydi ve ama artık daha sağlıklı. Çünkü daha fazla rekabet var ve böylece kendinize bakabiliyorsunuz. Şu anda business class koltuklarımızı değiştiriyoruz ve iki yıl içinde her Türk Havayolu yolcusu bedava ama hızlı internete sahip olacak. Bu önemli. Zorluklar varsa, rekabet varsa o zaman müşteriyi memnun etmenin başka yollarını bulmaya çalışırsınız" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.