Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a hodri meydan: O teklifi kabul etti

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a hodri meydan: O teklifi kabul etti

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un canlı yayına çıkma teklifini kabul ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe'de Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu'nda çoğunluğa bakılmaksızın bugün yapılıyor. Genel Kurul'da Divan Başkanlığı'na Vefa Küçük seçildi. Ali Koç ve yönetimi gerçekleştirlen oylama sonucu ibra edildi. Öte yandan, Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin 1 Haziran 2024 - 31 Mayıs 2025 dönemini kapsayan bütçesi de kabul edildi. Sarı-lacivertlilerde, Mayıs 2018'de 612 milyon Euro olan borcun, Şubat 2024'te 307 milyon Euro'ya indiği açıklandı. Genel kurulda daha sonra kongre üyelerinin konuşmaları gerçekleştirildi.

OY PUSULALARI BELLİ OLDU

Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda başkan adaylarının oy pusula renkleri belli oldu. Ali Koç sarı, Aziz Yıldırım ise beyaz pusulada yer alacak.

AZİZ YILDIRIM O TEKLİFİ KABUL ETTİ

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Ali Koç'un daha önce yaptığı canlı yayın teklifini kabul ettiği açıklayarak "Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın canlı yayın teklifini kabul ettiğini öğrenilirken ikilinin saat 23.00'da Habertürk'te karşı karşıya geleceği öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.