Vakumlu hurç alanlar bir kez daha düşünecek! Bu yöntem size yer ve zaman kazandıracak

Vakumlu hurç alanlar bir kez daha düşünecek! Bu yöntem size yer ve zaman kazandıracak

Vakumlu hurç kullananlar bir kez daha düşünecek. Bu yöntemi görenler çok şaşıracak.

Günlük hayatta özellikle kadınların kullandığı bazı araç gereçler ev işlerin ve düzen konusunda oldukça yardımcı oluyor.

Bazı araç gereçler var ki ev kadınlarının adeta vazgeçilmezi olarak görülüyor. Son yıllarda yaygınlaşan vakumlu hurç ise bu araç gereçlerden biri olarak kadınların gözdeleri arasında yer alıyor.

Evin içerisinde dolaplarda fazla yer eden eşyaları kadınlar vakumlu hurçlara koyarak büyük yer tasarrufu sağlıyor. Kışlık eşyalarda büyük kolaylık sağlayan vakumlu hurçlar kadınların en çok kullandığı araç gereçler arasında bulunuyor.

vakumlu-hurc-hangi-alanda-kullanilir-4.webp

Vakumlu hurçların popülerleşmesiyle birlikte fiyatlarında artış yaşandı. Türkiye’de enflasyonun da etkisiyle A’de Z’ye tüm ürünler zamlanırken vakumlu hurçlar da bu zamlardan nasibini aldı.

İlk çıktığı zamanlarda uygun fiyatla satılan vakumlu hurçları şuanda ortalama fiyatı 300 – 400 TL arasında dolaşırken kaliteli bir hurcun fiyatı 2 bin TL’ye kadar çıkıyor.

vakum-olusturun-blog.jpg

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bu gelişmelerin yanı sıra vakumlu hurca rakip çıktı. Sosyal medyadan paylaşım yapan bir kadın vakumlu hurç yerine kullandığı taktik izleyenlerin takdirini topladı.

Tiktok’ta paylaşım yapan bir içerik üreticisi evinde fazla yer kaplayan eşyaları vakumlu hurç yerine siyah çöp poşetine sıkıştırdı. Battaniye benzeri kışlık eşyayı siyah çöp poşetine koyan kadın, daha sonrasında elektrikli süpürge ile poşetin içindeki havayı çekerek çöp poşetinin vakumlu hurç işlevi görmesini sağladı.

asadad.jpg

Bu anları sosyal medyadan paylaşan kadın büyük beğeni toplarken söz konusu video ise viral oldu. Görüntüye alıntılayan ve binlerce takipçisi olan Müzisyen Serkan Tanyildizi, “Süpürge ile kaldırdığı çamaşırların havasını alan kadın. NASA işine bak kardeşim!” yorumunu yaptı.

sasdadsad.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.