Van sokaklarına akın ettiler ‘Hayat onlara güzel’

Van sokaklarına akın ettiler ‘Hayat onlara güzel’

İranlı turistler, ülkelerindeki 2 günlük tatili değerlendirmek için Van'a akın etti.

İranlı turistler, ülkelerindeki 2 günlük tatili değerlendirmek için Van'a akın etti. Alışveriş ve eğlence için Van'ı tercih eden İranlılar, hem esnafı mutlu ediyor hem de Van ekonomisine katkıda bulunuyor.

aw220300-03.jpg

Van, son zamanlarda İranlı turistlerin gözdesi haline geldi. Ülkelerindeki 2 günlük tatili değerlendirmek isteyen İranlılar, Van'a akın ederek cadde ve sokaklarda alışveriş yapıyor, geceleri ise eğlence merkezlerinde doyasıya eğleniyor.

aw220300-01.jpg

Van'ın İran'a yakınlığı, alışverişteki ucuzluk ve insanların samimiyeti İranlı turistlerin Van'ı tercih etmelerinde en önemli etkenler arasında yer alıyor. Fırsat buldukça Van'a geldiklerini belirten İranlı turistler, şehrin güzelliğinden ve misafirperverliğinden oldukça memnun olduklarını dile getiriyorlar.

aw220300-02.jpg

İranlı turistlerin Van'a yoğun ilgisi, turizm sektörü başta olmak üzere tüm esnafı sevindiriyor. Bu yoğunluğun 12 aya yayılması için çalışmalar da devam ediyor. Turizmciler ve esnaflar, İranlı turistlerin Van için olmazsa olmaz olduğunu vurgulayarak bu durumun Van ekonomisine önemli katkılar sağladığını belirtiyorlar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.