Arnavutköy'de fırına silahlı saldırı

Arnavutköy'de fırına silahlı saldırı

İstanbul Arnavutköy'de bir ekmek fırınına motosikletli iki saldırgan tarafından gece saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi.

Taşoluk Mahallesi'nde meydana gelen olay, fırının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, motosiklet ile fırının önüne gelen saldırganlardan birinin araçtan inerek fırının camına dört el ateş ettiği ve ardından hızla olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Şans eseri, saldırı sırasında fırının içerisinde kimsenin bulunmaması daha büyük bir trajedinin önüne geçti. Olay sonrası polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Bölgedeki diğer güvenlik kameraları da incelenerek, saldırganların kimliklerinin tespit edilmesi ve yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Bu tür şiddet olaylarının sebepleri ve failleri hakkında derinlemesine soruşturmalar yapılırken, vatandaşların da görgü tanıklıkları büyük önem taşıyor. Toplumda güvenlik ve huzurun sağlanması adına yetkililer, bu tür olayların üzerine titizlikle gitmeye devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.