Aşkın Nur Yengi'nin kaşları sosyal medyada olay oldu! Selena'daki Hades'e benzetildi

Aşkın Nur Yengi'nin kaşları sosyal medyada olay oldu! Selena'daki Hades'e benzetildi

'Yabani' şarkısını yeniden seslendiren Derya Uluğ hakkında ilk kez konuşan Aşkın Nur Yengi'nin kaşları olay oldu

Ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin kaşlarına ve yüzüne botoks yaptırdığına dair önceki iddiaları yalanlamıştı. Ancak, Yengi'nin son görüntüsü bu kez dikkatleri üzerine çekti.

Şarkıcı Derya Uluğ, Aşkın Nur Yengi'nin 1997 yılında çıkardığı "Yabani" adlı şarkıyı coverladı. Uluğ'un bu yeni versiyonu, sosyal medyada Yengi'nin orijinal kaydı ile karşılaştırıldı ve gündem oldu.

Derya Uluğ'un 2 Ağustos 2024'te yayımladığı "Yabani" (Şehrazat Bir Ömrün Hikâyesi) coverı bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından başarısız olarak değerlendirildi.

1723025642247-fotoram.jpg

HADES'E BENZETİLDİ

Derya Uluğ’un seslendirdiği ‘Yabani’ şarkısı ile ilgili Aşkın Nur Yengi’den ilk yorum geldi. 2.Sayfa’nın paylaştığı görüntülerde Aşkın Nur Yengi şarkı ile ilgili konuşurken yüzündeki değişiklik ise sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada yapılan “Yabani” şarkısındaki karşılaştırmayı soran muhabire Aşkın Nur Yengi, Derya Uluğ’un daha önce kendisine ulaştığını şarkı ile ilgili birkaç tüyoda bulunduğunu ancak uygulanması için şarkının çoktan çıktığını belirtti.

sefrsefsdfsdff.jpg

Ayrıca sanatçının kaşlarındaki değişim sosyal medyada alay konusu oldu. Aşkın Nur Yengi’nin kaşları Selena dizisindeki Hades’in kaşlarına benzetildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.