Ataşehir’de 3 genç kıza taksiciden ‘Yok artık’ dedirten teklif

Ataşehir’de 3 genç kıza taksiciden ‘Yok artık’ dedirten teklif

Ataşehir’de iki genç kızı aracına alan taksici iddiaya göre yolculuk ücreti karşılığında birlikte olmaya teklif etti

Ataşehir’de yaşanan bir olayda, 3 genç kızı aracına alan bir taksici, iddiaya göre yolculuk ücreti karşılığında uygunsuz bir teklif yaptı. Genç kızlar teklifi reddedip tepki gösterince, taksici kızları araçtan kovarak ağır küfürler etti. Olay anı genç kızların kamerasına yansıdı.

aw218599-04-001.jpg

Olay, saat 00.30 civarında Ataşehir Çevre Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Melissa K. ve iki kız arkadaşı, 34 TCV 50 plakalı taksiyi durdurarak yolculuk yapmaya başladı. Varış noktasına ulaştıklarında Melissa K., taksiciye nakit parası olmadığını belirterek 90 liralık ücreti IBAN yoluyla göndermek istediğini söyledi.

aw218599-03-001.jpg

Ancak, alkollü olduğu iddia edilen taksici, yolculuk ücreti karşılığında uygunsuz bir teklifte bulunarak, “başka şekilde de halledebiliriz” dedi. Genç kızlar bu teklifi reddedip tepki gösterince, taksici onları araçtan zorla indirdi.

aw218599-02-001.jpg

Çıkan tartışmada taksici, genç kızların üzerine yürüyüp ardından araca binerek ağır küfürler savurdu. Olay anı kameralara yansırken, taksici hızla olay yerinden uzaklaştı. Genç kızlar ise taksiciden şikayetçi olmadı.

aw218599-01-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.