Bakırköy'de rayların üzerine düşen bir kişi hayatını kaybetti

Bakırköy'de  rayların üzerine düşen bir kişi hayatını kaybetti

Bakırköy'deki Yeşilyurt Marmaray İstasyonu'nda kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, Gebze yönünde ilerleyen bir trenin geçişi sırasında raylara düşerek hayatını kaybetti.

Trenin altında kalan ve üzerinde kimlik bulunamayan erkek şahsın cansız bedeni, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle raylardan çıkarıldı. Bu üzücü olayın ardından Marmaray seferleri geçici olarak durduruldu.

Olay, saat 18.00 civarında Marmaray Yeşilyurt İstasyonu'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gebze yönüne seyir halindeki trenin geçtiği sırada bir kişi raylara atladı ve trenin altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine hızla itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda trenin altından çıkarılan kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Kimliği henüz belirlenemeyen şahsın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olay nedeniyle Marmaray seferleri bir süre askıya alındı.

Cenazenin olay yerinden kaldırılmasının ardından Marmaray’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Marmaray seferlerimiz çift hattan işletilmeye başlanmış, seferlerimiz normale dönmüştür" ifadesi kullanıldı.

66c4ec8cb552534ce5a190dc.webp

66c4ec8cb552534ce5a190df.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.