Birçok ülkeye ihracat yapıyordu! Üretim devi sona yaklaşıyor

Birçok ülkeye ihracat yapıyordu! Üretim devi sona yaklaşıyor

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde üç yıldır hizmet veren ve reklamlarında dikkat çeken bir halı üreticisi, mali krizlerle mücadele ediyor.

Gaziantep merkezli Mars Halı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, finansal zorluklarla karşı karşıya kalmaya devam ediyor. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle konkordato sürecine giren firma için mahkeme, geçici olarak bir yıl süre tanıdı. 16 Şubat 2024 tarihinde başlatılan üç aylık süreç, şirketin mali durumunu düzeltmesi amacıyla verildi ancak mahkeme, bu süreyi bir yıla çıkardı.

mars1.jpg

MARS HALI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKINDA

Mars Halı, 2021 yılında faaliyete geçen ve kısa sürede üretim, ithalat ve ihracat alanlarında kendini geliştiren bir şirkettir. 6000 metrekarelik geniş bir alanda modern üretim tesislerini kurarak, kaliteyi ve kapasiteyi artırdı. Stratejik yatırımlarla, hem ulusal hem de uluslararası pazarda yerini alıyor.

Şirket, teknolojiye yaptığı yatırımlarla sektördeki yenilikleri takip etmekte ve dünya standartlarında üretim yapmaktadır. Chenille, peluş, deri tabanlı ve kaymaz tabanlı halılar başta olmak üzere, özel tasarımlı ve dijital baskılı halılarla ürün yelpazesini genişletti. Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu ve Avrupa pazarlarında da güvenilir bir marka olarak konumlandı. Şirket, AR-GE çalışmalarına da oldukça önem veriyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.