Damada düğünde altın yerine 'kara altın' takıldı ‘Bunu görenler inanamadı’

Damada düğünde altın yerine 'kara altın' takıldı ‘Bunu görenler inanamadı’

İslahiye'de bir düğünde damada takılan bir takı gündeme bomba gibi düştü.

İslahiye'de TIR şoförü Alican Yıldırım ile Büşra Yıldırım (23) çifti, düğünlerinde ilginç bir hediye ile karşılaştı. Damadın arkadaşı İbrahim Göğebakan, çifte altın yerine süslediği ve piyasa değeri 15 bin TL olan bir TIR lastiği hediye etti.

Yıldırım çifti, İslahiye'de bir düğün salonunda düzenlenen törenle evliliklerini kutladı. Düğüne katılan davetliler, halaylar çekip eğlendi. Takı töreninde ise ilginç bir olay yaşandı. Davetliler gelin ve damada altın takarken, damadın oto lastik işi yapan arkadaşı İbrahim Göğebakan, süslediği bir TIR lastiğini hediye etti.

lastik-3141.webp

Piyasa değeri 15 bin TL olan TIR lastiğini gören davetliler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Gelin ve damat da bu ilginç hediyeden dolayı şaşkınlıklarını dile getirdiler.

Farklı bir hediye ile sürpriz yaparak unutulmaz bir anı yaşatmak istediğini belirten Göğebakan, "Düğünümüze altın yerine kara altın getirdim, yeni çiftlerimize hayırlı olsun. Nakliye işi yaptıkları ve takacağım altını bozdurup yine lastik alacakları için altın yerine lastik bayi olunca ben de lastik hediye ettim. İyi günlerde kullansınlar" dedi.

lastik-215151.webp

Düğünde yaşanan bu olay, sosyal medyada da gündem oldu. Birçok kullanıcı, bu ilginç hediyeyi yorumladı ve Göğebakan'ın arkadaşına olan sevgisini ve özgünlüğünü takdir etti.

lastik.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.