Eklem ağrılarını anında kesiyor! Kelle paçadan 10 kat daha yararlı

Eklem ağrılarını anında kesiyor! Kelle paçadan 10 kat daha yararlı

Protein bakımından zengin olan bu çorba eklem ağrılarını şıp diye kesecek.

Kelle paça çorbası, yüksek kolajen içeriği ve sağladığı çeşitli faydalar nedeniyle birçok kişi tarafından beğenilerek tüketiliyor. Fakat bazı insanlar bu çorbanın lezzetini sevmeyebiliyor. Bu durumda, kelle paçadan 10 kat daha fazla kolajen içeren yeşil mercimek ve kemik suyu ile yapılan bir çorba, kelle paça sevmeyenler için bir alternatif olabilir.

Eklem ağrılarını şıp diye kesiyor! Kelle paçadan 10 kat daha etkili, kolajen fışkırıyor - Sağlık Haberleri

Yeşil mercimek ve kemik suyundan yapılan bu çorba, kış aylarının soğuklarında içinizi ısıtacak kadar lezzetli olduğu kadar, yaz aylarında da hafif bir öğün olarak tercih edilebilecek kadar besleyici bir içeriğe sahip.

Protein bakımından zengin yeşil mercimek ve kolajen açısından zengin kemik suyunun bir araya gelmesiyle vücudun ihtiyaç duyduğu amino asitleri ve proteinleri en doğal şekilde almasını sağlıyor.

Kelle paça sevmeyen bunu içsin! Kolajeni 10 tabak kelle paçaya bedel: Lokantaların yeni gözdesi oldu

Doku onarımı ve kas gelişimini destekleyen bu ikili, aynı zamanda doğal demir, folik asit ve B vitaminleri deposu. Vücudun ihtiyaç duyduğu birçok vitamin ve minerali barındıran bu çorba, sindirim sistemini düzenleyen jelatin ve glisin gibi maddeleri de içeriyor.

Bu sayede sindirim sorunlarını önlemeye yardımcı olarak bağırsak sağlığını da iyileştiriyor. Sağlıklı bir sindirim sistemi aynı zamanda sağlam bağışıklık anlamına geliyor. Bu sebeple bağışıklık sistemi için gerekli olan amino asitler ve antioksidanlar açısından da zengin.

Eklem ağrılarını şıp diye kesiyor Kelle paçadan 10 kat daha etkili, kolajen fışkırıyor

Yeşil mercimek ve kemik suyunun bir araya gelmesi eklem sağlığına da destek oluyor, eklem ağrılarını azaltıyor ve kemikleri güçlendiriyor. Bu faydaları görmek için haftada 3 gün tüketilmesi öneriliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.