Jose Mourinho yıldız ismi kadroya almadı: Fenerbahçe'nin Lille kadrosu belli oldu

Jose Mourinho yıldız ismi kadroya almadı: Fenerbahçe'nin Lille kadrosu belli oldu

Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki Lille maçı kamp kadrosu belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Fenerbahçe, yarın TSİ 21.30'da Hainaut Stadyumu'nda Lille ile karşı karşıya gelecek.

Sarı-lacivertli ekip, 2. turda İsviçre temsilcisi Lugano'yu 4-3 ve 2-1'lik skorlarla geçerek bir üst tura yükselmeyi başardı. Fransız temsilcisi Lille ise bu turdan itibaren turnuvaya dahil oluyor.

Jose Mourinho'nun yönetimindeki Fenerbahçe, yarın akşam oynanacak maçta rövanş için avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.

Eşleşmenin ikinci ayağı ise 13 Ağustos Salı günü İstanbul'da oynanacak.

Fenerbahçe, yarınki karşılaşma öncesinde kamp kadrosunu açıkladı.

Yeni transfer Youssef En-Nesyri, ilk kez Fenerbahçe'nin kamp kadrosunda yer alırken, bir diğer yeni transfer Allan Saint-Maximin, Lugano ile oynanan maçın kadrosunda bulunmuş ancak süre almamıştı.

Ayrıca Lugano turundan farkı olarak Fred ve Ryan Kent çıkartılarak yerine Miha Zajc ile Youssef En-Nesyri kadroya dahil edildi.

Fenerbahçe'nin 24 kişilik kamp kadrosunda şu isimler yer aldı:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Yusuf Akçiçek, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Rade Krunic, Bartuğ Elmaz, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Oğuz Aydın, Dusan Tadic, Allan Saint-Maximin, Edin Dzeko, Youssef En-Nesyri, Cenk Tosun

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.