Pazara giden kadını 5 metrelik piton yedi! Cesedi böyle bulundu

Pazara giden kadını 5 metrelik piton yedi! Cesedi böyle bulundu

Biber satmak için Pazara giden kadını 5 metrelik piton yedi. 45 yaşındaki kadının cesedine böyle ulaşıldı.

Endonezya'da 45 yaşındaki bir kadın yetiştirdiği biberleri satmak için bir pazar yerine gitti. Kadının Kalempang köyündeki yakınları eve dönmemesi üzerine endişelenerek arama çalışmaları başlattı.

Yapılan aramalarda köylüler ve akrabaları köyün çevresindeki ormanlık alanda kadının eşyalarına rastladı. 45 yaşındaki kadının eşyaların bulunduğu noktaya yakın yerde ise 5 metre uzunluğunda bir piton gözlere takıldı. Hareketsiz duran pitonun karnındaki şişlikten şüphe duyan köylü 5 metrelik yılanı öldürerek karnını açtı. Kısa bir süre sonra kan dondurucu gerçek ortaya çıktı.

piton-aa-1586187-1.jpg

KADININ KOCASI AÇIKLAMA YAPTI

Karnı yarılan pitonun içerisinden biber satmak için pazara giden 45 yaşındaki kadının cesedi çıktı. Talihsiz kadının kocası eşinin ölümünün ardından yerel basına açıklama yaptı.

Acılı koca “Karımın tek başına dışarı çıkmasına izin verdiğim için sonsuza kadar üzgünüm. Eğer o gün onun yanında olsaydım, yılan ona dokunmaya cesaret edemezdi. Yaşadığı acılara üzülüyorum. Ailemiz için üzgünüm..." ifadelerini kullandı.

Ayrıca bölgede benzeri bir olay 2017'de Sulawesi'de yaşanmış kaybolan bir kişi, 2 gün sonra 7 metrelik pitondan çıkarılmıştı.

640xauto.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.