Rasim Ozan Kütahyalı yeni aşkıyla sarmaş dolaş poz verdi! Nagehan Alçı ile uzun süreli evlilikleri bitmişti

Rasim Ozan Kütahyalı yeni aşkıyla sarmaş dolaş poz verdi! Nagehan Alçı ile uzun süreli evlilikleri bitmişti

Nagehan Alçı’nın sevgilisiyle olan görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından şimdi de Rasim Ozan Kütahyalı yeni aşkıyla sarmaş dolaş fotoğrafını paylaştı.

Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı ile olan 13 yıllık evliliğini bitirdikten sonra yeni bir ilişkiye başladı. Eski eşi Nagehan Alçı, boşanma sonrası yaptığı açıklamalarda Kütahyalı'yı hukuka uymamakla ve nafaka ödememekle suçladı. Alçı, "Rasim hukuk tanımaz, nafaka ödemiyor. Hacize koyuyorsun, Rasim haciz falan da takmıyor. Herkese borçlu, herkesle davalık. Her şeyi aldı," şeklinde konuşmuştu.

rasim-ozan-kutahyali-yeni-bir-aska-yelken-acti-ilk-fotograf-geldi-rxda.webp

ŞİDDET İDDİALARI VARDI

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'dan gördüğü iddia edilen şiddet hakkında da açıklamalarda bulunmuştu. Tüm bu ciddi iddialara rağmen, Rasim Ozan Kütahyalı'dan herhangi bir yorum veya açıklama gelmedi. Bu süreçte Kütahyalı, yeni ilişkisine dair sosyal medyada sevgilisi Pınar Ayaz ile mutlu anlarını paylaşarak gündeme gelmeye devam etti.

SARMAŞ DOLAŞ FOTOĞRAF

Bu süreçte Kütahyalı, yeni sevgilisi Pınar Ayaz ile sarmaş dolaş pozlarını sosyal medyada paylaşarak yeni ilişkisini gözler önüne serdi.

rok.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.