8 Haziran burç yorumları! Bugün onlar için zor bir gün olacak

8 Haziran burç yorumları! Bugün onlar için zor bir gün olacak

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 8 Haziran 2024 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Cesaretiniz, gücünüz tartışılamaz ama aklınızda olan her şeyi birkaç saat içinde yapma telaşına kapılmamaya dikkat edin. Aslında bugün ile yarın arasındaki enerjiniz ivme ve heyecana dönüşebilir. Arıza, büyük planları çöpe atacak güce sahip olmayan ancak biraz daha fazla endişe içeren uyumsuz Ay'da yatıyor. Her halükarda, bu sizin için her zaman bir iyileşme dönemi olduğuna göre, bugün ile yarın arasında çok fazla zorluk olduğunu görürseniz, her şeyi kırk sekiz saat erteleyin.

BOĞA

Her şey bireysel koşullara ve bireysel mesleklere göre değişiyor ama son aylarda bu yükten kurtulanlar ya da bazı projelere dur diyenler de var. Artık burçta olmayan ancak birçok belirsiz duruma ışık tutan Jüpiter'in etkisidir, gizli gerçekleri keşfettiniz. Bu hafta sonuna güvenebilirsiniz çünkü hoş duygular yaşatıyor ve bu zamanda gerçekleşen toplantılar bir referans noktası.

Picture background

İKİZLER

Burcunuzdaki birçok hızlı gezegen nedeniyle iş yerinde birçok şeyi açıklığa kavuşturmak istemeniz mümkün. Uyumsuz Satürn'ün, işle ilgili veya gecikmeye neden olan fiziksel sorunlarla ilgili bazı şüpheleri hala beraberinde getirebilmesi çok kötü. Can sıkıcı yavaşlamalar var, profesyonel düzeydeki senaryonun birkaç hafta içinde değişeceğini biliyorsunuz ve uyum sağlamanız gerekecek, bir karar çok yakında.

YENGEÇ

Bu hafta sonu Ay'ın burcunuzda olması, göz ardı edilmemesi gereken belirli duyguları, yenilikçi hisleri beraberinde getiriyor; aslında bugün ile yarın arasında yaptığınız her şey geçmişte ortaya çıkan sorunları çözmeye çalışırken faydalıdır. Birçoğu yoğun bir Nisan ayını hatırlayacak ama bu Haziran ayı daha fazla huzur ve onay getiriyor; daha da önemlisi, 17'sinden itibaren kurtuluş aşamasının başlangıcı işaretlenir.

ASLAN

Sessizce, deneysel olarak doğan projeler önümüzdeki birkaç hafta içinde başlayacak. Bir deney yapmış olanlar var, iyi gitti ve bu nedenle sonbaharda daha büyük bir başarı umuduyla yeniden başlamak zorunda kalacaklarını biliyorlar. Ancak şunu da eklemek gerekir ki, bu burç sürekli bir meydan okuma yaşamadığı sürece eğlenmez. Bu nedenle rekabet strese sokar ama aynı zamanda canlandırır. Aşk hakkında düşünmenin zamanı geldi, genel olarak ilgi çekici iki ay boyunca duygular yeniden canlanıyor.

Picture background

BAŞAK

Hafta ortasında bir tür küçük duygusal fırtına yaşandı, iş düzeyindeki bazı durumların tamamen tatmin edici olmadığı veya geçiş aşamasında olduğu söylenmelidir. Yani yeni bir projenin başlamasını bekliyorsunuz ama henüz tanımlayamıyorsunuz. Bütün bunlar bir kaygı durumunu ve aynı zamanda geleceğe dair daha büyük bir umudu da beraberinde getiriyor. Okuduğunuzda küçük bir hayal kırıklığı, birçok gizli gerçeği keşfediyorsunuz. Sizin tarafınızda görünen insanlar hiç de yanınızda değildi, bazı fırsatçılarla uğraşmak zorunda kalıyordunuz. Çarşamba ile Cuma arasındaki günlerin kafa karışıklığını da beraberinde getirdiğini düşünürsek, işleri yoluna koyan, enerji ve duygu getiren bu hafta sonunu hoş karşılıyoruz; 17'sinden itibaren en iyiye sahip olacağımız doğru ama Mars'ın önemli bir transite başladığını, büyük bir şekilde yeniden başlama fırsatını sunacağını unutmamalısınız.

TERAZİ

Jüpiter'in hayatınıza getirdiği iyileşmeyi durdurabilecek hiçbir şey, özellikle yaratıcı girişimler konusunda başarının habercisi olmayacaktır. Aşkta, ömrünü doldurmuş duyguları temizleyerek kalbinizdeki dengeyi yeniden sağlamanın zamanı geldi. Yalnız kalan ya da partnerinden yeni ayrılan herkesi etrafa bakmaya davet ediyorum, bu gökyüzü ile uzun bir süreden sonra yeni bir hayata başlamanın hiçbir yolu olmadığını düşünen bir kişiyle özel toplantılar yapmak ya da gösteri yapmak mümkün. Ayrılık, öyle değil mi işler tam olarak böyle.

AKREP

Artık ilginç bir hafta sonuna güvenebiliriz ve eğer bu dönemi Mayıs ayıyla karşılaştırıldığında, çok fazla ilerleme kaydedildi ve üstelik bugün ve yarın Ay iyi durumda. Mars polemiksel bir geçişe başlıyor, amansız zorluklar içeren bir durum olmayacak, sadece bir süredir devam eden sorunları çözmeye çalışmak için biraz acele edilecek. Ailenizi veya işinizi ilgilendiren uzun süredir devam eden bir hukuki sorun, Mayıs ayına göre daha iyi ele alınabilir; yanıtlar çok yakında gelecektir. Aşk, 17'sinden itibaren, favori karşılaşmalardan itibaren gelişir. Daha istikrarlı çiftler.

YAY

Her halükarda, aşk ilişkilerinde düşmanlık aşaması 17'sinden itibaren sona erecek. Konuşmadan önce dikkatlice düşünmeniz gerekiyor, yüksek sesle düşünmek bazı rahatsızlıklara yol açabilir ve daha baştan kaçınılması gereken eleştirilere yol açabilir. Neyse ki geniş omuzlarınız var ve kendiniz hakkında iyi bir fikriniz var, bu yüzden devam edin ve ilginizi hak etmeyen kimseyi dinlemeyin.

OĞLAK

Bu hafta sonu güzel duygular getiriyor ve ayrıca zaferler de söylenebilir, sadece karşıttaki Ay güçlü yorgunluğu vurguluyor, son birkaç günde çok az ya da kötü uyudunuz ya da aklınızda çok fazla düşünce var. Yaptığınız işin sorumluluğunu tam olarak alan bir tipsiniz, inatçılık ve inatçılık, yıllar süren sıkı çalışmalardan sonra bile bir hedefe ulaşmanızı sağladığı için olumlu nitelikler haline gelir.

Picture background

KOVA

Pazar gününden itibaren Mars, aşırılıklara karşı uyarıda bulunan belirli bir geçişe başlıyor. Bu gezegen, bir yandan fiziksel olana daha fazla dikkat gerektiriyor, diğer yandan eylemi teşvik ediyor. Kova burcu artık aşkta ne yapacağına hiç tereddüt etmeden karar verebilir; Ay ve Venüs hala mükemmel açıda, Mayıs krizine rağmen devam eden hikayeler güçlü çıkıyor ve kriz yaşayan herkes bunun üstesinden gelmeye çalışabilir; Mesela ayrılmış olan ve kendini daha iyi hissetmek isteyenleri düşünüyorum. Yeni maçlar da gelecek hafta göz önüne alındığında tercih edilecek.

BALIK

Bir süredir çatışmalar gündemde, Mayıs ayının sonundan bu yana ağır bir astrolojik durum. Üstelik çarşambadan cumaya kadar öfkelenenler bile var. Güçlü gerilim anlarına maruz kaldığınızı biliyorsunuz, her zaman duygularınıza hakim olamıyorsunuz. Ama şimdi krize girmeden veya her şeyi olduğu gibi kabul etmeden önce ayın 17'sine kadar beklemenizi öneriyorum. Şans eseri bu hafta sonu uygun bir Ay ile doğdu, dolayısıyla bugün ile yarın arasında bir sorunu çözmek mümkün olacak. Sert bir seçim yapmadan önce ayın ikinci yarısına kadar bekleyin; hafta sonunda yıldızlar iyi sezgileri ve düşündüğünüzü söyleme cesaretini ödüllendirir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.