Barış Alper Yılmaz'a İngiliz kancası: Londra'dan ilk fotoğraf geldi

Barış Alper Yılmaz'a İngiliz kancası: Londra'dan ilk fotoğraf geldi

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz’a İngiliz devi Liverpool talip oldu.

Gelecek sezona beşinci yıldız hedefiyle hazırlanan Galatasaray, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de boy gösterecek olan sarı-kırmızılı ekip, mevcut kadrosunu koruyarak stratejik takviyeler yapmayı planlıyor. Ancak, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz, transfer piyasasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi.

Sezon başında kanat pozisyonunda üçüncü seçenek olarak görülen Barış Alper Yılmaz, Wilfried Zaha ve Kerem Aktürkoğlu'nu geçerek takımın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) A Milli Takım formasıyla sergilediği başarılı performansla uluslararası arenada da beğeni topladı.

Barış Alper Yılmaz'ın bu yükselen grafiği, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekti. Özellikle Premier Lig'den Liverpool, Tottenham ve West Ham United gibi takımlar, genç yeteneği radarlarına aldı.

Liverpool, Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmak için Galatasaray ile temasa geçti ve 30 milyon Euro'luk bir teklif sundu. EURO 2024'ün ardından Barış Alper Yılmaz'ın Londra'ya gitmesi ve burada paylaştığı bir fotoğraf, Liverpool transfer iddialarını daha da güçlendirdi.

6664.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.