Ünlü astrolog uyardı! 1 burç 11 burcu tepetaklak edecek

Ünlü astrolog uyardı! 1 burç 11 burcu tepetaklak edecek

Her söylediğiyle gündem olan astrolog Dinçer Güner, 1 burç 11 burcu tepetaklak edecek diyerek diğer burçlara uyarıda bulundu.

Yaz bitiyor tatlı rüyadan uyanmanın vakti diyen ünlü astrolog Dinçer Güner, kişisel hesabından temizlik, düzen ve liste manyaklığı sezonu açıldığını duyurdu.

shutterstock-495439804-ngjm.webp

TEK BİR BURÇ HAYATINIZI MAHVEDECEK

Tatilin o huzurlu anlarında, deniz kenarında geçirdiğimiz keyifli vakitler, kumlarda yuvarlanmalar derken "Hayat gerçekten ne kadar güzelmiş!" dedirten bir rahatlama yaşamış olabilirsiniz. Ama işte, Başak burcu bu tatlı rüyayı sonlandırmak için burada.

shutterstock-756180220-udbr.webp

Köşe bucak temizlik yapma, market alışverişinde son kullanma tarihlerini tek tek kontrol etme, hatta dolaptaki kıyafetleri renk ve mevsim sırasına göre düzenleme dönemi kapınızı çalabilir. Liste yapmaya, hesap kitap işlerine ve düzen kurmaya bayılacağınız bir süreç olacak.

shutterstock-1526505173-rlic.webp

Başak’ın eleştirel ve analitik bakış açısı da bu dönemde kendini gösterecek. Patronunuzdan “Bu raporun 3. satırındaki rakam doğru mu?” gibi sorular duyarsanız şaşırmayın. Ya da kendi hayatınızı mercek altına alıp, “Bu sene neler yaşadık böyle!” diye bir iç hesaplaşma yaparken bulabilirsiniz kendinizi.

shutterstock-1892291110-2ax4.webp

Ama endişelenmeyin, hemen paniğe kapılmayın! Çünkü Başak enerjisi sadece iş ve temizlikle sınırlı kalmıyor, sağlığınıza ve günlük rutininize özen göstermeniz için de size harika bir fırsat sunuyor. Üstelik bu titizliğin sonunda “Her şey yoluna girdi!” hissinin tatlı bir huzuru var. Ve o hissin keyfi, bambaşka bir mutluluk getiriyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.