FIFA’dan Galatasaray'a transfer yasağı: Sara transferi bardağı taşırdı!

FIFA’dan Galatasaray'a transfer yasağı: Sara transferi bardağı taşırdı!

Galatasaray'ın kadrosunu Gabriel Sara ile güçlendirmesinin ardından Alam Bild gazetesinden çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'ın kış transfer döneminde kadrosuna kattığı Derrick Köhn'ün eski kulübü Hannover'den, Galatasaray'ın Gabriel Sara transferine tepki geldi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Bundesliga 2 ekibi Hannover'den Alman sağ bek Derrick Köhn'ü 3.35 milyon Euro karşılığında transfer eden Galatasaray, Temmuz ayında Hannover Başkanı Martin Kind'ın açıklamasına göre, Köhn transferinden kalan 4 milyon Euro'luk borcu henüz ödemedi. Kind, gerekirse bu borcu almak için dava açacaklarını belirtmişti.

Bild gazetesinin haberine göre; Galatasaray, hala Köhn transferinden kalan 4 milyon Euro'luk borcu ödememiş olmasına rağmen 18 milyon Euro karşılığında Gabriel Sara'yı transfer etti. Bu durum Hannover kulübü yetkililerini kızdırdı. Bild'e konuşan Sportif Direktör Marcus Mann, kendilerine borcu olan Galatasaray'ın böyle yüksek bir transferi nasıl gerçekleştirdiğini anlamadıklarını belirtti ve bu tür durumların sürekli hale gelmesinin önüne geçilmesi gerektiğini vurguladı.

Bild'de yer alan haberde, Hannover'in FIFA'ya başvurduğu ve FIFA'nın yakında Galatasaray'a borcunu ödemesi için bir tarih belirleyeceği, yine ödenmemesi durumunda sarı kırmızılılara transfer yasağı gelebileceği ifade edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.