Mourinho istedi Fenerbahçe'ye imzayı atıyor: Erden Timur Galatasaray adına anlaşmıştı

Mourinho istedi Fenerbahçe'ye imzayı atıyor: Erden Timur Galatasaray adına anlaşmıştı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki transfer yarışı Jose Mourinho’nun devreye girmesi ile son buluyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray, bu sezon Kopenhag'dan Jelert, Fenerbahçe'den Batshuayi ve Norwich'ten Sara'yı kadrosuna kattı. Zaha'nın ayrılmasıyla birlikte bir kanat oyuncusu transfer edilmesi planlanıyor.

Fenerbahçe'de ise Fred'in sezon başında yeniden sakatlanması, Krunic'in formsuzluğu ve Crespo'nun kadroda düşünülmemesi gibi sebeplerle teknik direktör Jose Mourinho, yönetimden bir orta saha takviyesi talep etti. Bu doğrultuda Fenerbahçe, 8 numara pozisyonuna bir oyuncu transfer etmeyi hedefliyor.

Geçen sezonun başında Fiorentina'dan Manchester United'a transfer olan Fas milli takımı oyuncusu Sofyan Amrabat, uzun süre Galatasaray ile görüşmüştü. İddialara göre, Galatasaray yönetiminden Erden Timur, sezon başında Amrabat ile anlaşmaya yaklaşmıştı ancak bu transfer, Timur'un yeni yönetimde olmaması nedeniyle gerçekleşmedi. Şimdi ise Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho, Amrabat'ın transferi için Ali Koç yönetimine talepte bulundu.

Manchester United'ın yeni sezon planlarında yer almayan Amrabat'ın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Amrabat ile ilgilenen diğer takımlar arasında Roma, Udinese ve Lille gibi ekipler de yer alıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.