Türkiye-Avusturya maçı nefes kesecek. Yapay zekadan olay skor tahmini

Türkiye-Avusturya maçı nefes kesecek. Yapay zekadan olay skor tahmini

Ünlü yapay zeka uygulamaları Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2024) Son 16 Turu'nda oynanacak Türkiye-Avusturya maçının skorunu tahmin etti.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (Euro 2024) bugün oynanacak son 16 turun iki kritik maç ile tamamlanacak.

5556.jpg

Günün programında ilk maç saat 19:00'da Romanya ile Hollanda arasında oynanacak. Günün diğer karşılaşmasında ise saat 22:00'de A Milli Takımımız, çeyrek finale yükselmek için Avusturya ile mücadele edecek.

Leipzig Stadı'nda oynanacak kritik Avusturya - Türkiye maçını Portekizli hakem Dias yönetecek. Euro 2024’te son çeyrek finalistin belli olacağı karşılaşma öncesi yapay zeka uygulamaları Avusturya - Türkiye skor tahmini de belli oldu.

CHATGPT VE GOOGLE GEMİNİ’NİN SKOR TAHMİNİ BELLİ OLDU

Dünyaca ünlü yapay zeka uygulaması ChatGPT, Avusturya – Türkiye maçına ilişkin çarpıcı bir tahminde bulundu. Dengeli ve defansif açıdan kuvvetli bir mücadele olacağını çizen ChatGPT, normal sürenin 1-1 biteceğini ve uzatmaların sonundan gülen tarafın Türkiye olacağı tahmininde bulundu.

Teknoloji devi Google’nın yapay zekâ uygulaması Gemini, Avusturya – Türkiye arasında istatistiklere dikkat çekerek şu tahminde bulundu; Son 10 karşılaşmasında 3 maç berabere sonuçlanırken, Türkiye 4 galibiyet, Avusturya ise 3 galibiyet elde etti. Ancak, Türkiye'nin Avusturya'ya karşı deplasmanda hiç galibiyeti bulunmuyor. Avusturya, son 4 resmi maçında mağlup olmadı. Bu istatistikler ve takımların son performansları dikkate alındığında, karşılaşmanın oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor. Bu yüzden skor tahminim 1-1. Uzatmalarda ise Türkiye'nin galip geleceğini düşünüyorum.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.